FORSIDE | LINKS | KONTAKT    
 
 

 
Klik på kortet for at se, hvornår vi kommer til din by.

Klik her for at se hele rejseruten.

Det rullende kulturarvskontor
Vesthimmerlands Museum har ombygget en campingvogn til rullende kulturarvskontor og tager fra 1. maj til 31. august 2009 på rundtur i kommunen. Undervejs gør vi ophold i landsbyer og byer, i alt 52 steder, hvor vi fortæller om kulturarven og kulturarvsseværdigheder på egnen. Vi rykker ud med plancheudstilling, databaser, genstande og arrangementer.

Der vil være konkurrencer for både store og små gæster. Herunder også en fotokonkurrence om det bedste kulturarvsbillede fra Vesthimmerland. Alle besøgende får mulighed for at udtrykke deres holdninger til kulturarven. Hvad er kulturarv? Hvad skal vi indsamle, bevare og forske i? Hvilken rolle har kulturarven i det moderne
samfund?


Indsamling og dokumentation
Vi ønsker at indsamle viden om alle de steder, hvor det rullende kulturarvskontor gør ophold. Derfor rykker museets medarbejdere ud med kamera, skriveblok og lydudstyr for at tage billeder af bygninger, gadestrøg og kulturmiljøer samt indsamle fortællinger og beretninger om stedet. På museet vil der blive sat to projektorer op, som viser de billeder, der bliver indsamlet undervejs.

Kom indenfor og fortæl!
Museets medarbejdere vil gerne høre dine personlige erindringer om livet på egnen. Du er også meget velkommen til at medbringe gamle fotografier af slægtsgården, købmandsbutikken, værkstedet, boligen eller hverdagslivet på gården og i byen. Du kan også tage arvestykker og gamle dokumenter med. Kom indenfor og få dig en snak med museets medarbejdere! Vi vil meget gerne møde dig og høre din fortælling.


 
Afslut billedefremviser
 
Forrige billede Næste billede Afslut billedefremviser
sitelist.html